Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 26. februar 2009, kl. 23.34

Nørd-music

Jeg arbejdede som C++ udvikler i en mindre software virksomhed i år 2000 - vi mente vi var igang med at lave et fedt produkt og stemningen var god - det var i slutningen af dot.com bølgen.
En af mine kolleger tog til The Party - en computernørd festival der foregik et sted i det mørkeste Jylland. Og kom begejstret tilbage - for normale mennesker ville det nok have svaret til den bedste Roskilde ever!

Men det der først og fremmest havde gjort indtryk var at der var en musik konkurrence, og der havde været en suveræn vinder. Og han havde musikken med hjem - eller hentede den fra en URL. Det var vist iøvrigt kort inden Napster blev lukket.

Anyay, der var en god grund til at det var et hit - sangen var ihvertfald også et hit hos os det næste halve års tid, indtil vi gik konkurs. Og skide være med at Enimem havde brugt melodien før, bare synd for ham han ikke kendte den rigtige tekst til Karl Koder.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Herlig sang :) Søren T. Madsen så vidt jeg husker, er nu med i Pressplayontape????

men det var godt nok lælnge siden jeg havde havde hørt den, så tak for det!

Leoparddrengen sagde ...

Ja, Søren Trautner Madsen fortæller Google mig.

Jeg vidste ikke han var del af Pressplayontape, men det kommer ikke bag på mig - når man søger efter Karl Koder på youtube er der en del liveversioner af sangen med dem.

Har nu altid haft et ambivalent forhold til PPoT - jeg er selv gammel ZX Spectrum mand, og vi havde jo en vis rivalisering med C64, som PPoT hylder. Og gammelt "had" ruster aldrig :)