Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 28. februar 2009, kl. 06.03

Blandet aften - og for store bryster

Jo, Mænd Der Hader Kvinder er god synes jeg - men så heller ikke bedre. Jeg synes der er sket en fornuftig bearbejdning af historien i forhold til mediet - og Noomi Rapace / Lisbeth Salander er formidabel (og, ja, nøgen til oplysning til dig som bliver ved at google det!)

En del af de mindre rollers castings synes jeg måske så ikke er så heldig - men det betyder nok ikke det store. Det største problem jeg nok havde med filmen i virkeligheden, var at det trods alt var så kort tid siden jeg havde læst bogen. Den stod lidt for skarpt, så de eneste overraskelser var afvigelserne fra den.

Vi havde i vort selskab én som ikke havde læst bogen, og han var meget tilfreds - så det er alstå ihvertfald ikke krav at kende den.

Jeg syntes så egentlig nok der var mere der ledte frem til 2'eren end jeg havde regnet med -men det skal bestemt blive inteessant at se når den udkommer som serie.

Var jo så på Amigo senere. Og, well, var lidt blandet. Egentlig ikke noget at klage over, måske var jeg bare ikke i den store stemning - og havde lidt hovedpine. Men den helt store stemning kom aldrig - måske bortset fra da jeg dansede med en hvis koldingenser.

Og det var helt fint, og hun sagde jeg var utroligt lækker - dog havde jeg måske lidt for store bryster!? Må sige, den havde jeg ikke lige set komme (var i Leoparddragten i øvrigt) - men det må jeg jo tage til efterretning.

Men selv hvis jeg undersøger dem som en kvinde som er paranoid overfor brystkræft, synes jeg altså ikke de er specielt store. Og selvom jeg godt kan følge Joey i hans bemærkning engang: "Hvis jeg havde bryster ville jeg bruge hele dagen på at røre og lege med dem!", er det altså ikke det jeg føler behov for ifht mig selv.

Men da ihvertfald et nyt aspekt jeg skal have ind i mine tanker om selvbillede. Iøvrigt var hun meget sød & meget kysværdig.

[Opdatering efter lidt søvn:] Skal lige tilføje jeg også var fordi Ideal bar. Men der var den dødedeste stemning, og ikke så mærkeligt for DJen suttede i den grad. Så der skred jeg hurtigt fra igen. Det er lidt ærgerligt Ideal bar har vist sig så dødssygt på det seneste, for de har et virkeligt lækkert dansegulv!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: