Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 8. marts 2011, kl. 21.52

I am not a number...

...I am a free man!

Jeg har lidt svært ved ikke at tænke på starten af Iron Maidens The Prisoner når jeg ser forfilmen til I Am Number Four herunder (som jeg betales for at du klikker for at se).

Jeg kan jo godt lide science fiction... men den ser dog gudsjammerlig dårlig ud - det er lige før jeg synes serien med Laura Bach nøgen tegnede mere lovende.

Og jeg bryder mig ikke om at se Timothy Olyphant i filmen (Seth Bullock i Deadwood) - for ham kan jeg ellers godt lide, og synes ikke lige han hører hjemme i en film på det tilsyneladende niveau. Jeg får indtryk af at det er en slags Highlander - i modsætning til Highlander springer den bare en okay etter over, og hopper direkte til elendige sequels.

Ellers er I Am Number Four med Alex Pettyfer, Teresa Palmer og Dianna Agron, og filmen instrueret af D.J. Caruso. I Am Number Four har premiere 17. marts (2 dage efter Facebook muligvis ikke lukker).


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Annika sagde ...

Får pludselig urge til at høre lige netop dét fantastiske nummer, i hvert fald med en fantastisk intro... jeg har nemlig aldrig helt kunnet forlige mig med at kunne li Iron Maiden sådan officielt.

Annika sagde ...

Og det var så lige præcis her det gik op for mig at jeg IKKE har the number of the beast "længere", fordi jeg havde den på freakin LP!

Hermed indkøbt på iTunes. Imponerende alligevel at springe et medie (cd) over på den måde. Jeg kan ikke have savnet albummet særlig meget tænker jeg. Men lytter til det nu :)

Leoparddrengen sagde ...

Det er nu også et klassisk album! (Ellers kender jeg faktisk heller ikke meget af Iron Maidens produktion.)