Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 9. marts 2011, kl. 22.30

En lang dag i Nordvest

En lang dag i min mors helbreds tegn, som har trukket ud uden at have kastet noget konkret af sig.

Og dog, for hun bliver mere bevidst om hvad der sker, og accepterer det mere - og er nu også med på at få egen læge, som kan blive tovholder på projektet. Det har været noget tålmodighedskrævende, men jeg er egentligt glad for den udvikling.

Og så havde vi faktisk på trods af anstrengelser, en ganske hyggelig dag, som blandt andet involverede besøg på en restaurant i Nordvest, som jeg ellers aldrig tror vi var havnet på. Hvilket min mor da også fik konstateret - mange gange.

Og så fik vi kigget på interessante dele af Bispebjergs arkitektur. Og jeg fik stof til en quiz.

Men kors hvor er jeg dog træt lige nu - både fysisk og mentalt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: