Leoparddrengens
Public Key

mandag den 7. marts 2011, kl. 20.55

...till the fat lady sings

Nyhederne er fulde af spådomme om at Birthe Rønn går af eller bliver gået i morgen.

Birthe Rønn - i gribbe-stola og valkyrie-brynje
- på vej til sin svanesang?
Og det er da meget muligt det er sandt. Men i TV2 Nyhederne klokken 19 var der et indslag med en Birthe Rønn iklædt den efterhånden meget kendte gribbe-stola - og så en dragt, som mest af alt mindede om en rustning.

Og så kunne jeg altså ikke lade være at tænke på Wagners Valkyrien. Og så.... kunne jeg altså heller ikke lade være at tænke: It's not over till the fat lady sings! Jeg ved ikke helt hvad det er med mig og fantasier om Birthe Rønn og sang. Men jeg synes nu, at lige den tanke og den sætning var ret passende.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: