Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 12. marts 2011, kl. 19.40

Det må altså ikke misforstås

Jeg twittede tidligere om en leveregel for almindelig dannelse & det at være en gentleman - som lyder:
Man bør altid smage på pigens gedekød, hvis man bliver det tilbudt!
Og det synes jeg jo er noget man bør leve efter - der er jo ikke noget som at række et stykke gedekød fra ens tallerken til en medspiser, og denne så ikke engang vil smage på det?!

Men det gik jo så op for mig, at det jo egentligt er en lidt uheldig sammenstilling af et genitiv s og gedekød. Hvis folk hører lidt forkert, og har en sjofel tankegang kunne de jo tro at jeg mente noget ganske andet end jeg gør. Og det ville jo være forfærdeligt.

Og da det egentligt ikke er så vigtigt om det er gedekød eller en anden slags kød - jeg brugte bare gedekød, fordi jeg nok tror der er en trend imod mere gedekød, og det gælder om at tale til de unge, hippe - har jeg lavet levereglen om, til det enklere:
Man bør altid smage på pigens kød, hvis man bliver det tilbudt!
Og så burde pigernes geder vist være barberet, om man så må sige!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: