Leoparddrengens
Public Key

søndag den 19. december 2010, kl. 00.59

Billy Adamsens skriverier

Da jeg forleden dag skrev min Billy Adamsen-satire, var det uden at have læst de oprindelige breve - jeg havde kun læst BTs indledende omtale. Og i betragtning af, at BT vistnok først senere har lagt nogle af brevene online (<-- anbefalet link), synes jeg egentligt jeg ramte meget godt - ihvertfald på nogle punkter.

For jeg havde godt nok ikke gennemskuet, hvor dårligt manden kommunikerer sprogligt - for pokker, han skulle trods alt gå for at være medierådgiver? Og hvor oppustet et ego han havde - grænsende til storhedsvanvid blandet med en Heepsk tilgang. Og hvor lang i spyttet... jeg skulle jo have gjort brevet tre gange så lang, med ydmyge oplistninger af eget værd...

Tilgengæld forstår jeg udmærket, hvis Nyrup faktisk ikke har reageret på brevene - for jeg tror da nok at jeg havde droppet at læse videre efter de første 3-4 linier.

Hvad jeg derimod stadig ikke fatter er hvordan han har kunnet holde fast i jobbet så længe - hvorfor Nyrup ikke fyrede ham undervejs. For selvom han muligvis er blevet ignoreret har han jo stadig kostet en slat penge i aflønning.

Nå, men altså - jeg kommer til at gentage mig selv, men han og Brian Mikkelsen - de er som skabt for hinanden, de to. Et smukt par! (Så må vi bare håbe Henriette Kjær ikke stempler "De Konservative" tre gange i en bog, når Billy Adamsen skal låne den, ligesom Pia Gjellerup var så ond at gøre!)

(Så er det iøvrigt også ganske underholdende at læse Informations godt tre år gamle anmeldelse af bogen Spindoktor, set i lyset af de offentliggjorte breve.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

tom nielsen :) sagde ...

det er da yderst pinlige breve.. mærkeligt hvis Brian Mikkelsen mener at sådan en opblæst klovn kan ha nogen værdi som "medierådgiver".. det er da som at skyde sig selv i foden..

Leoparddrengen sagde ...

Jo, men jeg tror Brian Mikkelsens fod er så gennemhullet af egne skud, at han slet ikke lægger mærke til det mere...

Anonym sagde ...

okay, så det blev altså alligevel ikke til et ekstra hul i foden i denne omgang... :)

Leoparddrengen sagde ...

Jeg synes da sådan set allerede han har opnået (endnu) et hul i foden... men igen, næppe så stort at man lægger mærke til det, blandt de øvrige.