Leoparddrengens
Public Key

fredag den 5. november 2010, kl. 19.50

Taliban i Paradise Hotel?

Jeg kunne ikke lade være at smågrine lidt af Simi Jans indslag i TV2 Nyhederne i dag, om de fredsforhandlinger der i øjeblikket foregår mellem Taliban og andre afghanske oprørsgrupper, og medlemmer af det afghanske parlament - på Paradise Island på Maldiverne. Selvom baggrunden selvfølgelig er alvorlig nok.

For der så man så disse fine højreligiøse folk ankomme, og gå til deres hotel i mellem turister i bikiner og badebukser. Talibanerne så ikke ud til at have noget imod det, men kvinderne som var med (vist parlamentsmedlemmer) i tørklæder slog blikket ned ved synet.

Og jeg kunne ikke lade være med at fantasere over, at de ville blive sat til at deltage i Paradise Hotel eller lignende - for noget mere absurd kan man vel dårligt forestille sig. Og hvis det blev sendt til den afghanske befolkning tror jeg såmænd det ville være slut med den krig. Folk ville være for optaget af hvad der foregik i TV.

(Baggrunden for at det foregår på Maldiverne, er ifølge Simi Jan, at Maldiverne er muslimsk, og samtidig ikke kræver visum eller begynder at tage folk til fange. Man kan i øvrigt også følge rapporter fra mødet på Politiken.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: