Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 4. november 2010, kl. 13.56

Camilla Henemark nøgen

Endnu engang er min SEO-konsulent efter mig, med et indlæg jeg bare skal lave. Og endnu engang skal vi tilbage til 90'erne, som da han i går satte mig til at skrive om en nøgen Tina Kjær.

Men denne gang forstår jeg i det mindste hvorfor - Camilla Henemark, som er (var?) kendt fra den svenske pop-dekadente 90'er trio Army of Lovers, påstås nu i en bog at have haft en affære med den svenske kong Carl XVI Gustaf.

Og - tja - jeg forestiller mig at mange gerne vil vide, præcis hvad det er den svenske konge har haft gang i. Ihvertfald bemærker jeg , hvor hjemmevant hun færdes på slottet i denstående video. Og hvad er det lige for et billede man ser på væggen ca 2:20 inde? Er det en skjult besked?


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Uden Relevans sagde ...

damm du fandt et bedre billede end jeg.

spunky sagde ...

ja det billeder er da for fedt!

Leoparddrengen sagde ...

Jeg kan jo desværre dårligt tage æren for det - ville da ellers ikke have haft noget imod at være fotograf på det shoot. Eller for den sags skyld bare overvåge hele processen :)