Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 2. november 2010, kl. 16.50

Forbyd onani!

Nej, det er ikke fordi jeg går ind for det. Langt fra! Rolig nu, ingen panik...

Men jeg har flere gange de sidste dage hørt danske tv-reportere sige, at Christine O'Donnell - en af de mest prominente kandidater for Tea-Party Bevægelsen/Amerikansk Folkeparti ved dagens (nattens) midtvejsvalg - vil have masturbation forbudt.

Det satte jeg mig for at undersøge - for det lyder trods alt lige lovligt vanvittigt, i sær hvad angår at kontrollere at forbuddet nu også overholdes.

Det viser sig da også, at det trods alt ikke lige er det hun har sagt. Men hun har tilbage i 90'erne udtalt sig til MTV om seksuel afholdenhed - som hun naturligvis gik ind for, kristen galning som hun er og var - og det er i den forbindelse, at hun altså også taler om at man skal holde sig fra onani.

Logikken er åbenbart, at bare følelsen lust er en synd i følge hendes fortolkning af biblen, og at man ikke kan onanere uden at føle lust.

Men se hende selv sige det herunder, senator-kandidaten - man kunne næsten tro det var noget fra Beverly Hills 90210, som de ser ud. Hvis det ikke var så torskedumt det hun siger, det var aldrig kommet med i Beverly!


Hun har dog på det seneste sagt, at hun ikke længere mener helt hvad hun sagde dengang. Så det er altså en usandhed der fremføres i danske medier, når de siger hun vil have masturbation forbudt - omend en ganske underholdende en af slagsen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Deirdre-Ann sagde ...

Jeg har netop hørt fra en af mine jødiske venner at rettroende jøder lægger et lagen over deres koner med et hul forneden, kun herigennem har de sex med deres kone da Tora Rullerne åbenbart forbyder jødiske mænd at røre ved deres kones nøgne krop.....

Dybt mærkelig tankegang men det positive må jo være at det gør arrangerede ægteskaber nemmer hvis den ene part er grim.....!

Så det er ikke kun i USA de kan med de der mærkelige fremtoninger til sex som jo er hele eksistensgrundlaget for at menneskeheden kan overleve, så hvorfor ikke lige så godt nyde det mens agten står på??

Leoparddrengen sagde ...

Det lyder nu som noget en overdrivelse din jødiske ven er kommet med. Jeg tror der refereres til nogle af tzniut-reglerne, men der tales altså ikke om at ægtefæller ikke må røre hinanden i privaten - kun i offentlighed.

Men jeg er da enig - sex er som bekendt kommet for at blive, så vi kan da vel ligeså godt få det bedste ud af det?!