Leoparddrengens
Public Key

mandag den 1. november 2010, kl. 21.33

En dejlig dag

Lige så kikset i går endte op med at blive, lige så vellykket var i dag.

Den yngstes favoritter
Ganske vist viste det sig at den ældste ikke kunne komme med, fordi der var en eller anden klassekomsammen hos hans favorit-kammerat efter skole, men så tog jeg og den yngste jo i Zoologisk Have alene.

Og dat var aldeles storartet: for det første var det fint vi vare alene, så kom der ikke de modstridende ønsker om hvor vi nu skulle eller ikke skulle gå hen - og så var det ganske herligt at det var en mandag i november. For der var helt, helt fredeligt alle steder - ikke spøgelsesagtigt men fredeligt.

Jeg kom faktisk helt til at tænke på, da jeg selv var meget dyreinteresseret omkring da jeg var 12 år, og havde årskort, og gik i Zoo i tide og utide - netop på de fredelige tidspunkter.

Min favorit
Og den yngste syntes også det var fint - både dyrene, som han kan se noget mere idé i, end da vi var der sidst, og i at være alene med mig. (Og så talte han en del om kaninerne, som han udnævner som et af sine yndlingsdyr - så det har jo givet mig nogle overvejelser.)


Halloween hos tigrene,
som legede med græskar
Jo - det var fint. Og nu tror jeg heller ikke jeg behøver gå rundt med dårlig samvittighed længere. Dejligt.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: