Leoparddrengens
Public Key

fredag den 7. august 2009, kl. 07.30

At køre uden kørekort

En overskrift på nyhederne.tv2.dk siger i dag, at flere kører uden kørekort.

Det har jeg aldrig gjort - i virkeligheden. Men det er sjovt nok en af mine mest tilbagevendende drømme, og nogle gange har den været så livagtig, at jeg faktisk kommer i tvivl om jeg har gjort det.

Jeg har nemlig slet ikke kørekort. Jeg er så meget i mod biler (og som bybo har jeg ikke det store behov for det), at jeg aldrig har taget et. Som jeg plejer at sige: "jeg ved ikke om jeg kan køre bil, for jeg har aldrig prøvet."

Men, altså, en tilbagevendende drøm jeg har haft de sidte 3-4 år har mig kørende min fars bil (som nu er afhændet). Først var det vistnok et nødstilfælde der gjorde jeg skulle bruge den, men siden er det blevet mere rutine. Ligesom jeg i starten kørte og var paranoid for at politiet skulle stoppe mig, men det tænker jeg næsten ikke mere over nu - i drømmen. Jeg er endnu aldrig blevet snuppet...

Og jeg kører pænt - såvidt jeg husker har jeg lidt et problem med gearskifter, holder mig vist mest i første eller andet gear (måske jeg skulle få min far til at investere i bil med automatgear?), og jeg skal helst have rigtig god tid til at bremse. Men jeg har faktisk hverken lavet buler eller andet i hverken migselv eller andre endnu.

Så det der med at køre uden kørekort... jojo, det forstår jeg skam godt! (Men kan jeres bil flyve når I kommer i vnaskeligheder?)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: