Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 6. august 2009, kl. 14.10

Normal tilstand

Ville blot lige give en beroligende opdatering - vi kom hjem fra sommerhus for et par timer siden. Jeg skriver lidt mere udførligt om det senere, men jeg ville jo lige forsikre folk om, at det måske ikke står så slemt til med mig, som de seneste mange opdateringer kunne tyde på.

Jeg håber dog i har hygget jer med mit hudorme-epos, det var ihvertfald meget sjovt at skrive - og meget sjovt at tænke på hvor i forløbet historien var; så mens jeg gik med net-abstinenser kunne jeg i det mindste føle trøst ved at jeg stadig havde en form for tilstedeværelse.

Jeg skriver nok en guide til hvordan man laver det trick en af dagene. Men indtil videre skal jeg lige ordne lidt stuff herhjemme, og så satser jeg på at komme lidt up-to-date med verdenen omkring i aften.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: