Leoparddrengens
Public Key

fredag den 7. august 2009, kl. 14.32

Skattejagt!

Nå, nu kom jeg til det - at overskride én af mine sidste blufærdighedstærskler, og har lagt et nøgenbillede af mig her på bloggen (og, nej, ikke synderligt sløret).

Jeg er at half-mast, og står i en lidt underlig positur (skyldes mest af alt at jeg prøver at gætte en rigtig vinkel at tage billedet i, med kamera i venstre hånd) - og er stadig våd fra bad. (Faktisk er det midt i bad - min tjære shampoo skal helst have lidt tid at virke i - og så brugte jeg tiden fornuftigt.)

Men jeg vil jo ikke bare poste billedet her - det ville være for enkelt. Nej, jeg har lagt den i et gammelt indlæg, hvor jeg sådan set synes det passer meget godt ind. Og, nej, jeg har ikke sat et label billeder på (endnu) - det ville være for nemt.

For de som har fulgt med længe, eller har læst nogle af de essentielle ting, kan jeg sige det drejer sig om en Leopard som ikke længere er Leopard, og er våd efter bad. Og ellers må I kigge lidt rundt - men det kan I sikkert også hygge jer med en fredag aften :)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: