Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 8. august 2009, kl. 15.53

Cui bono?

Jeg har som sådan ikke noget imod Copenhagen Fashion Week (selvom jeg synes det er ret mange gange om året efterhånden?).

Men når jeg nu går over Rådhuspladsen, og ser hvordan alle haster over den - ingen står stille, der er ingen grupper. Man kan ikke kalde den tom, men den ligner ikke sig selv.

Og årsagen tydeligvis er en storskærm, hvor nogle kvinder går på en catwalk, ledsaget af meget, meget højlydt, hårdtpumpet muzak. En storskærm ingen - ingen! - kigger på. Så kan jeg godt begynde at undre mig over hvem overhovedet det er til glæde for, og tænke om der ikke er nogen et eller andet sted, der er gået lidt meget i selvsving - eller har et ego og en illusion af København som modemetropol som skal afpudses?

Skru dog i det mindste ned for lyden (og spil noget ordentligt musik), så man kan holde ud at være der.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: