Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 1. juli 2009, kl. 23.19

Så til søs!


Der har været planlagt forskellige ting i denne uge, semi-sommerferie agtige. Jeg tager nogle uger i sommerhus med børn senere på sommeren, men ville ligesom gerne markere ferien var gået i gang.

Men de er gået lidt i vasken, blandt andet på grund af sygdom hos min mor. Så nu købte jeg i dag, lidt impulsagtigt, et mikro-cruise til mig og ungerne, til Oslo. Sådan et "derop, og hjem igen samme dag" på i alt halvandet døgn. 9 timer i Oslo kan man vel lige akkurat overleve... håber jeg.

Og jeg kan pludselig mærke jeg glæder mig, tror det bliver underholdende, ikke mindst for ungerne. Kan selv huske nogle år vi tog på skitur i Norge, da jeg var barn, da syntes jeg næsten sejlturen var det bedste af det hele. Men dengang var det næsten også det eneste sted man kunne komme til at spille computerspil. (Space Invaders og Cowboy-skyde spil.)

Så i morgen, kl 17, stævner vi ud, og kommer hjem lørdag formiddag.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: