Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 9. maj 2009, kl. 23.25

Tekniske analfabeter

I min boligforening bor et par af mine gode venner, som jeg har fået ind der; well, jeg fik den ene af dem ind, og han blev så kæreste med den anden, som så senere flyttede sammen med.

For et par dage siden fik jeg så mail fra den ene af dem, der havde problemer med at aktivere deres antivirus - han havde købt det, men kunne ikke aktivere. Og da jeg er deres faste IT-hjælper, var det naturligvis mig han henvendte sig til.

Kunne så ikke kommer derover før her til aften, og kiggede på sagen. Det viste sig så, at det der skulle til var at kopiere den licenskode, de havde modtaget per mail, over i aktiveringsboksen, og klikke på aktiver-knappen. Ikke ligefrem synderligt kompliceret.

Jeg kan rigtig godt lide dem, og de er ikke uintelligente; og det er ikke fordi de ikke kan engelsk (kæresten er amerikaner). Men jeg er altså imponeret over hvor teknisk inkompetente de er. Gad vide om det har noget at gøre med at de er bøsser? Ved nærmere eftertanke har jeg aldrig mødt en programmør eller computernørd, som jeg fik bøsse-vibes fra - så måske er det bare en ikke mulig kombi?

(Og det er nok meget godt at de har fået antivirussen op at køre - de bliver ret ofte inficeret; kommer nok af at surfe for meget på bøsseporno sites; hvilket de iøvrigt også kan få en del skænderier ud af. Hæ.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: