Leoparddrengens
Public Key

søndag den 3. maj 2009, kl. 22.15

Hvorfor skal vi blive ved at høre om hende?

De sidste dage har diverse nyhedssites igen været præget om artikler om Madeleine... men jeg fatter altså ikke hvorfor vi skal blive ved at høre om netop hende?! Der forsvinder tusinder af børn hvert år - hvorfor skal der fokuseres så meget på den sag?

Hvis det var et dansk barn kunne jeg endda forstå det; men det er det jo ikke. Det eneste moderat interessante ved sagen, er at forældrene opførste sig på en efter min mening totalt uansvarlig måde. Ikke at de af den grund fortjener at deres barn skal forsvinde - men det er det eneste jeg kan hæfte mig ved.

Men fatter ikke what the big deal er. Kunne være smart hvis diverse nyhedssites indførte et ignore-filter, så der var nogle emner man kunne slippe for.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: