Leoparddrengens
Public Key

mandag den 11. maj 2009, kl. 08.23

Sne i maj

Hvis man nu kommer jordbær i ens søn madkasse torsdag før St Bededag, og han ikke spiser, endsige åbner sin madkasse - og man iøvrigt glemmer (ikke lige gider?) at checke og vaske den madkasse. Hvad får man så?

Jo, så mødes man mandag morgen, når ny mad skal i kassen, af det nydeligste snelandskab, bestående af fine spindelvævsagtige svampetråde som i bølger dækker alt med en massiv tilstedeværelse.

Synet fik mig til at ihukome science fiction serien fra 70'erne, Månebase Alpha (Space: 1999) - ved ikke om der er nogen af mine læsere der er gamle nok til at huske den? - men der var vist også et afsnit hvor månebasen blev mere eller mindre overtaget af svampetråde.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Erna sagde ...

Jeg er desværre ikke gammel nok til at kunne have set den dengang i 70'erne. Men den blev genudsendt for 5-6 år siden på Zulu (?) og jeg har længe tænkt på, hvad det nu var den hed.. Så tak

Det er en skøn klassiker du lige tog op der :)

Erna sagde ...

p.s Leoparddrengen, hvordan sætter du de der youtube-dimser op på bloggen?

Jeg synes ikke jeg kan læse mig frem til det :(

Leoparddrengen sagde ...

Fantastisk hvad lidt gamle jordbær kan føre med sig ;)

Jeg har skrevet en guide på bloggen. God fornøjelse :)