Leoparddrengens
Public Key

søndag den 3. maj 2009, kl. 18.14

Skift i uger

Jeg kommer til også at have børn i næste uge; oprindeligt var det kun weekenden jeg skulle have haft dem, men det har nu udviklet sig til at være hele ugen. Har jeg fået besked om i dag, af deres mor. Det er jo meget rart at vide...

Men det betyder også, at ihvertfald her i maj, vil vores sædvanlige uger være byttet rundt, så jeg har dem i ulige uger. Hvilket måske gør, at jeg får mere lyst til at undersøge andre territorier end de sædvanlige, når jeg næste gang får mulighed for det - det vil sige om små 14 dage.

Kunne godt finde på at opsøge Dunkel Bar igen - det var faktisk lidt pudsigt sted, på trods af at det var svært at se noget for alt det hvide pulver i luften, og trods det meget ungdommelige publikum.

Men hvis nogle ellers kan komme med forslag til, hvor en dansende leopard i øvrigt kunne være velkommen og velset, tages de gerne op til overvejelse!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: