Leoparddrengens
Public Key

fredag den 8. maj 2009, kl. 22.33

Dagens gode gerning

Så var jeg og ungerne på vej til Vesterport, da vi opdager en Nokia mobil ligge på fortovet. Det er jo lidt surt at miste sin mobil, så hvad kan man gøre for at hjælpe?

Lade den ligge? Tjoh, men chancen for at folk finder den igen er måske ikke så stor; andre mindre hæderlige kan tage den op; eller det kan begynde at regne (som det har set ud tilat ville næsten hele dagen).

Indlevere den til politiet? Tja, men var ikke på vej den vej. Og ved ikke hvor meget de gider gøre ud af det.

Tage den, og vente på nogen ringer? Jo, men så virker det også som om det kan blive misforstået og folk kan tro det er for egen vindings skyld.

Så jeg tjekkede telefonen. Der var et ubesvaret opkald. Jeg prøvede at ringe til vedkommende ("Øldrikkeren" stod han til i telefonen). Og forklarede denne fremmede mand situationen. Han vidste godt hvem telefonen tilhørte, og kunne endda få kontakt til hende - for hun var del af et par, og han havde også nummer på manden.

Så vi aftalte at jeg indleverede telefonen i den Q8 tank, jeg havde fundet den udfor, og han gav dem besked om det.

Som sagt så gjort. Og jeg håber da at alt går godt for telefonen og ejeren. Men nogen mulighed for at vide det har jeg egentlig ikke - hverken gav eller fik/tog nogle numre. Så det føles lidt mærkeligt uafsluttet - men stadig meget fedt at føle sig som en spejderdreng.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Annika sagde ...

Du er jo totalt good guy! Taber gerne min telefon på din vej. Men ok, hvis du finder en af mine (samfung f480 og en nokia e71), så bare smid mig en besked her :-D

Leoparddrengen sagde ...

Okæh, det er noteret ;)

Steen AA sagde ...

Well done, Leoparddreng. Jeg nøjedes med at følge en forvirret, sanseløst beruset kvinde (fredag eftermiddag) til nærmeste værtshus. Var det egentlig en god gerning? I hvert fald knugede hendes spættede hånd med nedbidte negle min, så det var nok ok. Måske smilede hun også bag de lyserøde solbriller.

Leoparddrengen sagde ...

Store Bededag er åbenbart de Gode Gerningers Dag!