Leoparddrengens
Public Key

søndag den 15. marts 2009, kl. 06.56

Hårdt arbejde og outed

Ingen tvivl om det har været vidunderligt igen at få danset de sidste dage - der var gået for lang tid, og i øvrigt sket for meget, så hold kæft hvor har jeg savnet det.

Men samtidig er der også kommet et element af pligt over det, som jeg må få tænkt lidt over, for det skal der helst ikke være - det må være lysten der driver værket i den henseende.

Så er det også lidt noget jeg skal vænne mig til, at flere og flere henvender sig ti mig og kender mig fra bloggen, uden først at have set mig danse. Lidt omvendt i det jeg oprindeligt lavede bloggen lidt som en FAQ til alle de spørgsmål jeg fik når jeg dansede - eller noget i den stil. Er ihvertfald lidt svært at finde ud af hvad vej strømmen går i dag.

Men noget jeg nok bliver nødt til at forholde mig til: én fra min ældste søns skole var på Amigo idag; og selvom jeg ikke umiddelbart forestiller mig hun fortæller min søn at jeg er Leoparddrengen, er det klart at det rykker tættere & tættere på.

Og det er jo ikke noget jeg skammer mig over, på den anden side er der grænser for hvor excentrisk man har lyst til at fremstå for sine børn; og et eller andet sted er min frygt måske at han vil hoppe for meget i mine fodspor. Leoparddrengen & leopardkillingen - kan nok være et ømt syn, men han må sgu finde sin egen superhelt at være, engang. Eller et eller andet; ved det ikke helt, må tænke over det.

Og så i øvrigt bedste hilsener til den blog-follower som for første gang kom på det rigtige Amigo i aften, og så Leoparddrengen - jeg håber ikke virkeligheden var for langt fra fantasien. Må sige, jeg følte mig helt som Rorschach da jeg gik hjem idag - i dagslys, og med pletter. Hvis en eller anden havde været dum nok til at komme med en bemærkning var han muligvis faldet i en elevatorskakt - now, who's watching the watchmen?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

7 kommentarer:

Steen AA sagde ...

På en måde, synes jeg, ikke man skal forsøge at væe u-excentrisk for sine børn, men måske er det bare mig.

Erna sagde ...

Jeg er så meget med på Steens mening.
Børn skal nok vælge sig selv. De kan bruge deres forældre som inspiration, men ender med at vælge hvad de mener er det rigtige for dem.

Mine forældre f.x er et par utrolig kedelige og fornuftige mennesker, og se mig, jeg jagter en Leoparddreng gennem hele Kbh og ender på en sauna:)
Jeg tror ikke, at du skal bekymre dig. Desuden, så har børn det med at gøre oprør mod deres forældre, så mon ikke sønnen går hen og bliver sat med villa, vovse og volvo - jeg tror det næppe med en far som dig.


Til noget helt andet...
Jeg vil til evig tid knæle ved Leoparddrengens fod! - min nye helt. Batman go home!
Det var en oplevelse, der overgik alle forventninger - og du var sat op på en piedestal. Ikke kun af mig, men hele mit selskab.

Erna sagde ...

Rettelse: Jeg vil til evig tid knæle, ved Leoparddrengens pote ;)

Leoparddrengen sagde ...

@Begge

Bare rolig, jeg tror han får set rigeligt til mine excentriciteter.

Motivet til at jeg godt vil holde denne lidt hemmelig, skal måske i virkeligheden findes i denne blog - som jeg meget gerne vil holde for mig selv lidt endnu. Og han har allerede henkastet spurgt mig hvem/hvad Leoparddrengen er, fordi han ubemærket af mig kiggede mig over skulderen da jeg checkede mail.

Så hvis han også hører om dragt og optræden, varer det ikke længe før han googler mig, og så har jeg ikke længere noget "privatliv".

Men det minder mig om, for ca 1 år siden var der et par (fillipinske?) strippere fra Wonder Bar, der efter fyraften var på Amigo. Jeg var der i den gamle leoparddragt; de troede jeg var en form for kollega, og spurgte hvor meget jeg blev betalt for at danse der. Da de hørte jeg gjorde det gratis blev de vildt forargede, og spurgte om jeg havde børn, og om de vidste jeg gjorde det der - måske det også har sat et spor :)

@Ahmetspahic:
Tak :)

a-kasse sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Leoparddrengen sagde ...

Kære a-kasse!

Til lykke med at være den første til at spamme min blog!

Det giver mig en kærkommen anledning til at få undersøgt hvordan Google håndterer din slags. Hvorfor jeg lader din kommentar stå indtil videre.

Men jeg har tænkt mig at se hvad der kan gøres ved dig: dels fordi jeg er nysgerrig, og dels fordi jeg foragter spammers.

Ha' en god dag!

Leoparddrengen sagde ...

Nå, a-kasse / Mia - det vil nok kræve lidt for meget arbejde i forhold til hvad jeg egentligt gider.

Men jeg må lige oplyse dig om: jeg gætter på et af formålene med din lille øvelse (at smække den kommentar på alle blogs du finder ved søgningen "arbejde blog") er at skaffe din latterlige side en høj PageRank så du bliver listet højt på Google søgninger?

Jeg må skuffe dig - Blogger smækker et rel=nofollow på alle links i kommentarer (inklusive i navnet) - så det har ingen effekt, whatever på PageRank.

Så hold nu bare op med det, ikke? Så sletter jeg ligeså stille din kommentar, og så glemmer vi alt om det.

Men hold dig væk for fremtiden.