Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 14. marts 2009, kl. 20.53

Her kommer regnen igen

En reklame for en Annie Lennox Collection på tv, fik mig til at undres over hvorfor jeg dog ikke har noget Eurythmics på her - og fik mig til at tænke tilbage på første gang jeg oplevede dem. Det har været tidligt i 1984 eller sidst i 83, DR har oppet sig og købt nogle udsendelser af det britiske musikprogram The Tube, som er noget af en afveksling i forhold til Jørgen Mylius og Eldorado. Jeg er ulykkeligt forelsket i en pige fra min klasse (det er jeg iøvrigt 4-5 år frem), og på skærmen kommer den her kvinde med kort, rødfarvet hår i noget der ligner pyjamas, som synger sangen for mig på det tidspunkt; jeg var solgt.

Jeg er ikke helt sikker på den holder på samme måde idag, men YouTube er nådesløst - jeg har fundet selve den udsendelse og det nummer.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: