Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 19. marts 2009, kl. 11.12

Et troværdigt nyhedssite

Da jeg i kommentarsporet til indlægget om økonomiske grise kom til at slå økumeniske grise op, stødte jeg på en meget informativ artikel fra nyheds- og oplysningssitet landsbytossen.dk; jeg kendte ikke sitet før, men kan se at det er en mangel på dannelse - der er meget at lære på dette site, som tilsyneladende har lært meget af det ansete amerikanske The Onion.

Så det kan anbefales, hvis man således gerne vil vide mere om hvad der rører sig i det danske samfund!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Landsbytossen er ren og skær klassisk nyhedsjournalistik - luv' it!

Leoparddrengen sagde ...

Ja, det er godt med en konsekvent og sanddru nyhedskilde. Skammer mig helt over jeg ikke var opmærksom på de Knockelske Blade før!