Leoparddrengens
Public Key

søndag den 15. marts 2009, kl. 16.39

Elevatorblikket

En lille Oplysning til Borgerne om Samfundet: det er jo en almindeligt kendt sandhed, at mænd kigger åbenlyst på kvinder, mens kvinder skjuler det bedre?

BÅÅÅT. Nope. Sandheden er nok snarere at kvinder oftere går lidt mere afslørende klædt, og i øvrigt jo har de her bryster som er svære at komme udenom. Hvor, hvis man ser den almindelige mand, i almindelig påklædning, er der vel ærligt talt ikke så meget at komme efter?

Men jeg lover, at når jeg nu går i byen som Leoparddrengen, eller Zappo eller hvem det nu er - så er der ikke noget som helst skjult over de elevatorblikke jeg bliver "udsat for" - så det er et rent spørgsmål om opportunity og availability.

Det er så noget man skal vænne sig lidt til, indrømmet. Men jeg klager ikke :)

Min favorit oplevelse af den slags hører dog til den skjulte slags; fra sidste forsommer. Det var en periode hvor jeg løb regelmæssigt, og mine balder var i exceptionelt god form - det er virkelig noget hvor det kan mærkes om man løber eller ej. Jeg kom gående af Vesterbrogade, hvor jeg overhalede en rimeligt lækker pige.

Jeg skulle i fakta (den nu hedengangne og lukkede), og da jeg går ind i butikken ser jeg i spejlbilledet hvordan hun stopper op bag mig, og totally checker mig ud.

Det er den slags små ting som virkelig kan varme længe efter :)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

7 kommentarer:

Steen AA sagde ...

Du er altså forgængelig på en meget hyggelig måde.

Erna sagde ...

Tja ligesom kvinder, kan vel mænd også godt lide at blive tjekket ud.

Kvinder har det bare med at være irriterende. De klæder sig udfordrende fordi de gerne vil tjekkes ud, men står ikke ved det, og bliver sure, hvad enten de bliver tjekket ud, eller ikke bliver tjekket ud.

Personligt går jeg klædt som jeg gør, fordi opmærksomhed er noget af det bedste i verden ;)

Leoparddrengen sagde ...

@Steen:

Godt at høre. Ville jo nødigt være uhyggelig forfængelig :)


@Ahmetspahic:

Det med de irriterende kvinder ville jeg ikke turde skrive - og er nu heller ikke enig... :)

Men synes at det er lidt morsomt at kvinder har det her billede af sig selv som ikke kiggende - oh hvis de kigger er de ihvertfald diskrete! Når det faktisk ikke holder mange meter når det kommer til stykket.

Steen AA sagde ...

Det kan man da kalde freudian slip. Forgængelig i stedet for forfængelig, men på en måde giver det jo fin mening alligevel :O)

Leoparddrengen sagde ...

Jeg havde faktisk ikke engang lagt mærke til det; men ja vil da ihvertfald også hellere være hyggeligt forgængelig end uhyggeligt forgængelig *g*

Anonym sagde ...

Hehe.. men nu er det jo ikke al opmærksomhed, der er god opmærksomhed.. ;)

Leoparddrengen sagde ...

@Belle

Ikke? Nej, måske ikke. Men hvis vi ser bort fra de helt gennemførte nutcases synes jeg opmærksomhed som regel er af den gode og positive slags.