Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 24. marts 2009, kl. 19.28

Danmarks fremtid afhænger af X-Factor fredag!

Intet mindre!

Og hvorfor så det? Jo, for Tyrkiet har jo, blandt andet på grund af Lystløgneren & Krigsforbryderens håndtering af Muhammed-krisen, ikke meget lyst til at han bliver sekretær i NATO.


Men hvis nu Mohammed vinder på fredag, kan L&Ks støtter så påpege overfor Tyrkiet, at vi jo åbenbart ikke mener det så slemt med ham Muhammed - og et par deals mere, så kan USA få lov at trække tropper ud af Irak gennem Tyrkiet, og vejen er banet for L&K som sekretær - hvordan Tyrkiet nøjagtig tager sig betalt skal så blive interessant.Hovedsagen er, at vi alle må håbe på at L&K kan blive skippet af sted, så Lars Løkke kan komme til - det skal nok blive sjovt!Lidt synd for verden måske - på den anden side, den overlevede (med nød & næppe) da den talende bulldog, George Robertson, var sekretær - og trods alt tror jeg ikke Fogh er værre.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

HA!...fed pointe. Jeg har haft lidt svært ved at holde pulsen oppe til X-Factor, men nu bliver det rigtigt spændende! Det var måske nærmest en SMS til almindelig takst + 1 krone værd at få det her til at blive virkelighed

Leoparddrengen sagde ...

Ja, og hvis man strækker tanken i sin yderste konsekvens, og Mohammed ikke vinder - så hænger vi stadig på L&K, og får sikkert en ny krise oveni turbanen.

Synd for Færøerne, men de vejer altså ikke så tungt i det store spil!