Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 26. marts 2009, kl. 19.25

X-files II

Jeg har - via hemmelige kilder jeg ikke kan røbe - fået adgang til en tophemmelig fil fra flyvevåbnet. Det er klassificeret materiale, så sig det helst ikke til nogen!

Det viser sig, at 5. november 2008 (Guy Fawkes dag) stødte to fragtfly sammen over København - hvordan det nærmere bestemt skete er fortsat uopklaret og et stort mysterium - der er mistanke om at aliens var involveret.

Men endnu mere mærkeligt er det tilfælde som gjorde, at det ene fragtfly var på vej fra London til Moskva, fyldt med Burberry-halstørklæder, til salg dér. Og det andet fly var på vej fra Bahrain til London - ligeledes fyldt med Burberry-halstørklæder, disse usolgte returvarer.

Flyene stødte sammen - og fuldstændigt uforklarligt udlignede de hinanden, med kasser etc; og ingen af de to besætninger har man siden hørt eller set noget til. Det eneste der var tilbage var alle Burberry-halstørklæderne - som stille og roligt svævede ned og spredte sig over hele København.

En meget mystisk og uforklarlig hændelse - men det er altså forklaringen på, at hver anden person du ser i byen i øjeblikket bærer sådan et halstørklæde.

Sandheden er derude!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: