Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 24. marts 2009, kl. 12.51

De glemte et forslag

Dansk Folkeparti har ved et beklageligt uheld glemt et af deres forslag i den seneste bandepakke:

Automatisk tvangsfjernelse af alle børn af udenlandske forældre, som ikke betaler topskat, når barnet fylder et halvt år. Forældre kan få lov at se deres børn igen, når de fylder 18, såfremt børnene ønsker at se forældrene.

Børnene sættes i pleje hos gode kristne danskere, fordelt rundt omkring i landet. Prisen for pleje betales af de biologiske forældre. Hvis de kommer bagud i betalingerne er det udvisningsgrund.

Forslaget har til hensigt at undgå bandekriminalitet på langt sigt ved af afholde børn fra skadelig indflydelse, og samtidig kan man undgå ghettoisering. Desuden kan man holde hashsalget på danske hænder.

Man kan ikke kalde ordningen for tvang, for de kan jo bare rejse hjem hvor de kommer fra. Eller få en abort.

(Forslaget erstatter et andet, om at sende alle udlændinge fra bestemte lande til Madagaskar, men det måtte droppes da et vågent hovede sagde at Madagaskar jo ikke gik, for der var allerede fyldt op med jøder. Eller noget.)

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Erna sagde ...

De forbandede perler skal da bare lære det!
It's the daneway or the highway... ;)

Leoparddrengen sagde ...

Ja, de kan komme ud af landet på en lang perle-kæde! Eventuelt kan de sendes til Nordøstgrønland istf Madagaskar, så det kan bevises at være Dansk og ikke Eskimoisk område!