Leoparddrengens
Public Key

søndag den 22. marts 2009, kl. 00.32

I eksil

Lidt underlig dag - skulle til begravelse i eftermiddag - som jeg vender tilbage til - men havde så parkeret børn ved min mor. Den yngste trængte til at sove - men ville naturligvis ikke. Først henad aftensmad tid crashede han omkuld. Så alt i alt har det betydet at vi sover her hos min mor - hvilket også betyder at jeg - internetabstinensramt - nu hvor min mor er gået i seng, er hensat til at benytte mig af en MacBook og Safari, hvilket er et væsentligt mere besværligt liv end jeg var klar over... Og er egentligt overrasket over det, arbejder trods alt med stoffet og troede indenfor de sidste browsergenerationer at nok var standard til at det basale virkede - men tilsyneladende ikke.

Noget andet er så, at jeg aldrig kommer til at forstå Mac!?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Erna sagde ...

Mums.. mac er bare tre gange bedre end alt andet!
Det er så meget lettere, og den har mange genveje, som gøre det lettere for brugen.

Jeg er lidt af en computer analfabet. Men det tog mig sådan ca tre dage at forså og lære mac. Og så er den desuden smuk! :D - hurra

Leoparddrengen sagde ...

Har haft med computere at gøre i næsten 30 år, og arbejder med det professionelt og med tonsvis af forskellige systemer.

Mac fatter jeg bare nul af....? Men det er da godt at det virker for nogen!

Erna sagde ...

Det er jo den evige debat ;)

Personligt købte jeg en, fordi den er så fin og smuk :) Alt det andet er mig lidt ligegyldigt.

Leoparddrengen sagde ...

Ved ikke om jeg vil kalde det en debat, det er vel meget et smagsspørgsmål.

Jeg har intet imod Apple som firma, det er godt de er der, og det har jo også gjort at der er sket meget godt med Windows (lidt for meget nogengange, måske).

Men jeg undrer mig stadig lidt over, hvor svært jeg synes det er at bruge - når jeg netop ellers er ret erfaren indenfor det meste.

Men jeg skal ikke komme med et ondt ord om din fine & smukke maskine :)