Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 25. marts 2009, kl. 16.51

Jeg savner Klaptræet.

Biografen altså - som i gamle dage hver weekend kørte midnatsforestillinger af på klassikere som Rocky Horror Picture Show og Heavy Metal.

Jeg har jo nok set Rocky Horror Picture Show der flest gange - det var trods alt den der var mest gang i, med vandpistoler, konfetti, ris, syngen med og meget mere - men Heavy Metal har en særlig plads i mit hjerte. Ikke mindst fordi vi i AD&D (1.0) spillede et scenarie løst bygget over Taarna-historien.

Filmen er jo efterhånden 30 år siden, men har altså stadig noget special over sig. Jeg blev mindet om den, da jeg checkede Zack Snyder før - jeg kan se på IMDb at han står til at lave en Heavy Metal film i 2010 - men ingen nærmere detaljer. En spillefilmsudgave? Interessant...!

Hvis man ikke kender filmen, vil jeg anbefale at se den. Om ikke andet af historiske årsager. Jeg har fundet et klip herunder - egentligt ikke det jeg gerne ville vise - men det gik op for mig, det ville være for spoiler-agtigt. Så i stedet lidt Biggles-horror:

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Der er Rocky Horror fremvisning i Humlebæk Bio i morgen - og sådan cirka hvert år på denne tid.

Leoparddrengen sagde ...

Tak for forbrugerinfo!

Men lidt mere specifikt: jeg savner at Klaptræet var der hver eneste weekend - og hvis man hoppede i kunne man get dirty - men skulle ikke nødvendigvis gå 30 km hjem næste morgen med wet seatings eller er det seat wettings.

Humlebæk Bio - det lyder mere hardcore end jeg kan gå med til. Så må man vel til at starte med indforskrive sig til at blive fortæret sammen med Meat Loaf/Eddie?