Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 6. april 2011, kl. 22.28

Det var da en god idé!

I en tweet foreslog @JegFreja (aka Freja Beha Erichsen) at man skulle sætte startsiden i sin browser til at pege på Wikipedia's random opslag - altså således at hver gang man åbner sin browser mødes man af et nyt tilfældigt opslag, om noget man sikkert ikke ved. Og det kan jo være det er noget interessant...

Det syntes jeg faktisk var en rigtig god idé. Jeg har ellers  i mange år haft Google som min standard startside, men efter jeg er gået over til Chrome, med søgefeltet integreret i adresselinien bruger jeg faktisk stort set aldrig googles side mere, ihvertfald ikke som starten på en søgning.

Så nu har jeg gjort som hun foreslog (med den engelske Wikipedia, som jeg generelt foretrækker) - og giver tippet videre. Hvis man har lyst til at gøre det skal man bruge dette link: http://en.wikipedia.org/wiki/Special:Random for den engelske Wikipedia, eller dette: http://da.wikipedia.org/wiki/Speciel:Tilf%C3%A6ldig_side for den danske.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: