Leoparddrengens
Public Key

søndag den 3. april 2011, kl. 23.37

Så lige lidt reklame for nogle ludere...

Da jeg begyndte at kigge rundt i den danske blogverden for godt et par år siden, stødte jeg ret hurtigt på En Luders Dagbog - et møde som jeg også beskrev dengang. Og en blog jeg siden har fulgt med stor glæde - sammen med et par andre om samme emne. Det har været forfriskende at læse om det fag, fra en vinkel man ellers sjældent hører det beskrevet.

(Og som trofaste læsere vil vide, er hele prostitutionsdebatten også noget jeg har blandet mig lidt i, på linie med tørklæderne.)

Anyway, Sus Luder, som hun kaldte sig dengang, nu er hun mere kendt som Susanne Møller, har stoppet sin blog - ikke for at holde op med at blogge, men for at slå sig sammen med kolleger under fællesbloggen offentligfruentimmer.dk.

Og den vil jeg altså så hermed gerne lige lave lidt reklame for. Og man har selvfølgeligt lov at mene hvad man vil om prostitution og så videre, men det skader vel ikke rent faktisk at høre på de mennesker, som selv er en del af branchen.

(Af det jeg har læst hidtil virker den nu ikke så sexkøbspolitisk som En Luders Dagbog, vi er mere ovre i historier og anekdoter. Men det er jo også del af billedet.)

[Opdatering:] Så har LilleQ lige gjort mig opmærksom på det også relativt nye Nedsat Dømmekraft, af TheHumanStain. Her gås tilgengæld til makronerne i forsøg på at aflive mange af de urban legends som bruges og misbruges i prostitutionsdebatten.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hørt...og for lige minde om der er jo også den her nye blog http://nedsatdoemmekraft.dk/ som indehaveren af http://thehumanstain.smartlog.dk/ er begyndt at skrive på... han har, en fantastisk sober evne til at skille tingene ad inkl uanede mænger af de ellers debatterede "fakta" og myter og samtidig beretter han om hvordan det er at være den anden part af de jagede, sexkøberne

Leoparddrengen sagde ...

Tak for det! Kendte ikke Nedsat Dømmekraft. Jeg har lige tilrettet indlægget, så links bliver indarbejdet i klikbar-form (og så de får det pagerank jeg ikke kan give dem fra en kommentar.)