Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 26. februar 2011, kl. 17.38

Leoparddrengen får pip

Lidt inspireret af oprør i Nordafrika har jeg besluttet mig får at gøre noget mere ud af min twitterkonto. Som jeg har haft i et års tid, men aldrig brugt til andet end at lave feeds på mine indlæg her fra bloggen.

Og da jeg så samtidig befinder mig noget mere væk fra computer i øjeblikket end jeg har været vant til længe, tænker jeg at jeg vil eksperimentere lidt mere i det mobile pipperi, når nu jeg også har en smartphone med apps til den slags, etc.

Så må det vise sig hvad det ender med at blive til - nu har jeg ihvertfald annonceret det, og lagt sådan en tingest ind ude til højre, hvor man kan se det seneste jeg ikke kunne lade være med at pippe op om.

Hvis jeg ender med at se Melodi Grand Prix i aften, som jeg er bange for jeg gør, kan det jo godt være jeg kommer til at pippe...

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: