Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 22. februar 2011, kl. 21.28

Quiz 141: Hvilket dyr

Der er tale om en Sankt Bernhardshund fra alperne, som er omskolet af ejendomsmæglere -  så i stedet for tønder med cognac bærer den rundt på vigtige papirer, som den kun udleverer på den rette befaling.

Svar findes her.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

M sagde ...

Ak så lige til - og alligevel ku' jeg ikke gætte det. Satte mig ellers for, at jeg ikke ville snyde, men virkelig bruge al den tid det krævede for at finde frem til svaret inde i min egen hjerne. Men jeg måtte gi' op...
men jeg ka' mægtig godt li' at forestille mig scenariet med ejendomsmæglerne, der træner hundene!

Leoparddrengen sagde ...

Især synes jeg billedet hvor de fjerner tønden på en eller anden måde er ømt :)

M sagde ...

Ja - og vi ved da godt at de så sidder i deres habitter og bæller cognac i sig til fredagsbar henne på ejendomsmæglerakademiet....

Leoparddrengen sagde ...

Ja, det er jo så det mindre ømme billede. Men sådan er det jo.