Leoparddrengens
Public Key

fredag den 25. februar 2011, kl. 16.41

Varetægtsfængsel, igen

Jeg har før brokket mig over dette lands brug af varetægtsfængsel, som jeg synes er ganske horribel.

Så når det nu sker for en person, som jeg finder ganske, overordentlig usympatisk - Erik Skov Pedersen - så føler jeg faktisk også det er vigtigt, at jeg gør opmærksom på jeg synes det er forkert.

Det er selvfølgeligt endnu langt fra så grelt, som den 15-årige - men principielt finder jeg det problematisk, at Erik Skov Pedersen fortsat skal varetægtsfængsels, med den begrundelse at politiet mangler at afhøre én person. Det har de haft 14 dage til - så synes jeg altså det må være deres problem, at de åbenbart ikke har fået fingeren ud.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Onkel Anne sagde ...

Jeg er ret enig. Men det er også min veninde, der er hans advokat!

Leoparddrengen sagde ...

Okay! - jeg har faktisk hæftet mig ved, at hun da så ganske sød ud :)

Det må du da godt hilse og sige!