Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 20. juli 2010, kl. 02.52

Betal med giro eller kort?

Der har i dag været stor furore over at PostDanmark sætter prisen for at betale med girokort på posthuset op fra 20 kr til 25 kr. Jeg synes sådan set det er billigt sluppet, 25% er jo en lav stigning i forhold til de stigninger PostDanmark plejer at operere med.

Typisk medierne går de så glip af den rigtig interessante historie. For PostDanmark meddelte samtidig, at det fra september vil være slut med at betale med kontanter på posthuset. For at slippe for røverier bliver næsten alle posthuse nemlig gjort til "pengeløse" posthuse.

Så når man skal betale for sine frimærker, giro-gebyrer, konvolutter og hvad de nu iøvrigt sælger af underlige ting på posthuset nu om dage, skal det ske med Dankort eller credit card.

PostDanmark har forudset at dette vil medføre en del klager fra de personer som af en eller anden grund ikke bruger betalingskort. Men har også en løsning på problemet - for mod fremvisning af billedelegitimation med navn og adresse, kan man på posthuset modtage et girokort man kan betale, på beløbet. Det skal bare ske inden 8 dage (gratis kredittid!) - hvis man betaler senere får man naturligvis et mindre rykkergebyr.

Det koster ikke ekstra. Dog skal man selvfølgelig betale gebyr hvis man indbetaler girokortet på posthuset, som man skal med alle andre girokort.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: