Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 20. juli 2010, kl. 11.25

Slap dog af!

Danske nyhedsmedier - især dem der ikke har så meget styr på cykelløb - er gået i selvsving det seneste halve døgn i forargelse over Contador, der kørte kort efter Schlecks kæde røg af i går.

Men helt ærligt - der var intet galt i det. Ja, det var uheldigt for Schleck - og jeg ville meget gerne have set hvad der var kommet ud af det angreb, det så meget interessant ud.

Ganske vist er det normalt sådan, at man ikke må angribe den gule trøje, hvis denne har defekt. Men den regel gælder ikke - efter min mening - når den gule trøje netop selv har startet et angreb. Alt andet er jo latterligt.

Altså - havde Andy Schleck siddet i gruppen med Contador, og kæden var røget af, og Contador så kørte - jo, så ville der være grund til buh-råb, etc. Men i den givne situation er der ikke noget at udsætte på nogen - måske bortset fra en mekaniker.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

1 kommentarer:

Kenni sagde ...

Jeg giver dig ret. For efter at Andy selv blev reddet af Cancellara og feltet på den den 3 etape af årets tour udtalte Bjarne, at han nok ikke ville vente, men angribe, hvis en anden rytter kom til at sidde i sådan en situation.