Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 22. juli 2010, kl. 23.07

Undercover of the Night

Når man nu ikke kan finde på andet at skrive, kan man jo altid smække en musikvideo på. Den her har jeg et lidt specielt forhold til, da jeg på det tidspunkt (i '83) var blevet fan af Rolling Stones. Og Undercover pladen var således den første jeg som ivrig fanboy gik og ventede på skulle udkomme.

Det er langtfra deres bedste plade, ejheller er titelsangen her deres bedste sang. Men jeg prøvede at pushe den på mine kammerater, i en tid hvor Stones på ingen måde var hotte i teens bevidsthed. Så det er meget sjovt at finde videoen her frem igen.

Og så opdager jeg efter alt det skrivning, at de gamle røvhuller åbenbart har stoppet for at embedde nummeret. Så I må nøjes med link til det.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: