Leoparddrengens
Public Key

fredag den 18. september 2009, kl. 21.53

T*Å*G*E*R

Som nogen måske har bemærket, fik jeg i morges i en kommentar et venligt Anonymt link til H*A*S*H klippene på YouTube; hvilket jeg egentlig nu er lidt stolt over, for det må have været noget af den første promovering af klippene - der var ihvertfald endnu ikke kommet nogle kommentarer på YouTube på det tidspunkt.

Og jeg havde egentlig syntes at titlen var ret genial, så var lidt spændt på dem, og så straks klippene. Desværre må jeg, som jeg også svarede den Anonyme, give Arne Notkin ret i, at det bare ikke er sjovt.

Jeg synes konceptet må have lydt sjovt, for det kunne det have været. Så der kan jeg godt forstå det er gået igennem, og de har fået Go.

Og jeg synes den tekniske, dukkemæssige udførelse også ser fin ud - ikke noget at komme efter der.

Voice-actingen virker forfærdelig; jeg forstår ikke halvdelen af hvad der bliver sagt. Om det er den endelige udgave er jeg så ikke sikker på, så det er næppe det der har væltet læsset.

Men hvor jeg synes kæden må være hoppet af, er på manuskript-siden. Jeg synes, udfra de klip jeg har set, at det virker både pointe, plot og historieløst. Og persontegningerne er utrolig uskarpe, hvor de i karrikeret satire skal være barberbladsskarpe (udover overdrevne).

Så jeg forstår godt det blev stoppet - og den med censur er der vist ikke meget kød på her. Jeg forstår bare ikke hvorfor det nåede så langt; eller egentligt: hvorfor det ikke blev reddet længe før, og manuskriptet blev hejlet igennem nogle gange, så det var til noget.

Jeg synes der må være en redaktør med meget røde ører. Og jeg har ondt af dukkeførerne, for jeg kender en der arbejder inden for faget, og jeg ved at det er et arbejde som kræver blod, sved og tårer - og bestemt ikke er noget man får meget ud af økonomisk; når an er så heldig at der overhovedet er noget at lave.

Så må det være ekstremt frustrerende at se det hele blive skrottet.

Men døm selv:

Afsnit 3:


Afsnit 21:

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: