Leoparddrengens
Public Key

søndag den 13. september 2009, kl. 21.23

Statsbetalt løgn

Ja, det er der jo så meget af - men den her er nu offentligt kendt, og de er stolte af det.

Denne løgn skal jeg indrømme jeg selv røg i med begge ben, og jeg blev fucking forarget over de narhoveder, der skældte ud på pigen over hvor billig hun var.

Og så viser det sig altså at det er fup, og bare en måde "at få Danmark på landkortet". VisitDenmark, som står bag, har en direktør som hedder Dorte Kiilerich. Og hun er stolt over indslaget. Og mener at i det det bliver lagt på YouTube er det fint at det er fup.

Jeg er forarget. Ja, der lægges fup på YouTube. Men at gøre det statsbetalt er fanme en glidebane. Og hvis jeg var Dorte Kiilerich ville jeg nok overveje mit job. Hvilket jeg håber hun bliver tvunget til i løbet af et par dage. Og deres marktingsbureau, der også var stolte, og forveksler antal klik med et solgt budskab, håber jeg ikke får flere opgaver fra den kant.

Jeg skide sur over at blive taget ved næsen, som man nok kan høre.

(Iøvrigt udmærket skuespil - jeg røg som sagt i.)

Sidst men ikke mindst synes jeg det er en meget mærkelig måde at gøre os kendte på. Ja, bestemt, jeg havde da sympati med kvinden. Men det budskab jeg kunne se var gået igennem på kommentarerne på YouTube var, "kom og knep os i Nyhavn, og tænk ikke på følgerne".

Men som virkeligheden er i Danmark, bliver Dorte Kiilerich nok snarere tilbudt et job som spindoktor.


Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: