Leoparddrengens
Public Key

lørdag den 19. september 2009, kl. 00.23

Snyd!

I dag i Rema 1000 købte jeg en DVD med "The Happening" - skrevet/instrueret af M. Night Shyamalan kendt for bl. a. 6th Sense og The Village. Så når man ser en film af ham forventer man et twist mod slutningen, som gør at man opdager man har set en helt anden film end man tror.

Egentlig så meget over samme læst at jeg var begyndt at blive træt af det; men nu købte jeg så den her, og var rigtig glad for det, og så den med stor fornøjelse, for jeg tænkte at grunden til jeg ikke havde set den i biografen var dens indledende teori om terror, som jeg i de "glade" Bush år ikke gad høre mere om.

Men desværre er twistet i denne her, som jeg sad og opbyggede større og større forventninger til, at der ikke er noget twist. Og så er den ærlig talt bare dødssyg og kedelig. Ja, jeg beklager for eventuelle nye seere, for undervejs følte jeg mig ret godt underholdt - men det var netop i forventningen.

Så, ja, det ødelægger jeg for andre - forventningen. Men jeg sparer også for skuffelsen.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

0 kommentarer: