Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 15. september 2009, kl. 16.49

Afklaring uddybet

Jeg glemte lige at pointere omkring min afklaring: jeg skal også samtidig finde ud af, hvilke muligheder der er i A-kasse systemet - for jeg skal passe på, jeg ikke pludselig står uden det sikkerhedsnet.

Der er mange regler og ting at forholde sig til, og jeg har ikke prøvet det før. Og det bliver ikke enklere af, at det tildels var af helbredsmæssige grunde jeg stoppede. Hvilket på den korte bane kan være en fordel, men som gør at der kan være flere kasser og flere skranker og flere regler man ender op i mellem.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

LilleQ sagde ...

det noget med du har sagt op ik?

Så der noget med 5 ugers karantæne, hvor du ikke modtager en krone fra A-kasse eller bistand...så begynd spare op eller tag en god snak med fagforeningen...der kan være ubekendte faktorer som fx helbredet

Leoparddrengen sagde ...

Tak, men de basale regler har jeg nogenlunde styr på. Karantænen ved "selvforskyldt ledighed" er lidt forskellig fra A-Kasse til A-Kasse, i min er det kun 3 uger.

Men da det netop tildels er af helbredsmæssige årsager er det muligt jeg kan undgå den.

Men karantænen er ikke det store problem - jeg er mere nervøs i længden for den regel der hedder, at hvis man to gange indenfor et år bliver "selvforskyldt ledig" har det en del hårdere konsekvenser.

Og det er ihvertfald en situation jeg må prøve at undgå.

Steen AA sagde ...

"selvforskyldt ledig" ... hvilket fantastisk begreb.

Leoparddrengen sagde ...

Ja, det er smukt. Desværre lægger jeg næsten ikke mærke til den slags, efter min bror kom ind i embedsværket... jeg har hørt det meste ;)