Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 3. juni 2009, kl. 03.06

Søvnløs på nettet

Kan se at Influenza A - den så frygtede Svineinfluenza - nu snart bliver erklæret egentlig pandemi. Huha.

Og de skriver at de fleste af de 117 dødsfald* ikke har tilhørt de såkaldt udsatte grupper, det vil sige det vil sige hverken ældre, kronisk syge eller gravide.

Så det gælder altså om at komme til at tilhøre en af disse grupper, for at få størst chance for at overleve.

Ældre kommer jo af sig selv, men der går trods alt en del år. Kronisk syge: tja, man må vel prøve at finde noget man kan døje med (virker psoriasis?), men det kan på den anden side også blive trist.

Tilsidst er der det med at blive gravid. Det er jo af begrænset varighed, så det kan vel lige dække sådan en pandemi? Nu regner jeg det bare ikke lige for særligt sandsynligt at jeg går hen og bliver gravid, så jeg må virkelig gøre noget for at øge chancerne.

Og der er det så at tilfældet tilsmiler mig: for på netop samme DR side ser jeg en overskrift som måske kan hjælpe: Stress mindsker chance for at blive gravid. Ikke noget jeg som regel ville hæfte mig ved - er også virkelig overraskende!? - men i denne situation, hvor det jo nærmest gælder artens overlevelse vil jeg virkelig prøve at undgå stress den nærmeste tid!

*Hvad er det iøvrigt lige med 117? Jeg synes snart det tal dukker op næsten lige så meget som 42.Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Erna sagde ...

Du har da fået en klitoris... Tror et eller andet sted, at chancen for at "blive gravid" er langt større end for at få en klitoris som mand... sååeeee

Du så vel Junior i 90'erne ;)

Leoparddrengen sagde ...

Jae, tjae - jeg må egentligt tilstå at jeg er lidt skuffet over den klit, den holdt ikke så godt som jeg havde forventet sådan en ville.

Nu er det bare en rød, hævet ikke mindst følelsesløs tingest.

Kan den være blevet overanstrengt? Anyway, hvis jeg havde købt den på nettet havde jeg refunderet den, for at få pengene tilbage.

Men godt at vide at der er håb; og jo, har set Junior. Men Arnold har jo også taget en masse hormoner, det hjælper vel.