Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 4. juni 2009, kl. 17.33

Thank you, UPS!

Så gjorde jeg det: gjorde endnu et forsøg på at for smug..., øh, sendt mit elskede tjære-medikament ind i landet. Sidst havde PostDanmark, Skat og Lægemiddelstyrelsen jo i en uhellig alliance forhindret mig at i at få det.

Med det resultat, at min hud som var i klar bedring, om ikke er tilbage til square one, så ihvertfald igen forværret. Selvom jeg havde store forventninger til forårets og sommerens komme, inden det skete.

Men denne gang sørgede jeg for at bestille med "expedited shipping", det vil sige gennem UPS. Det koster en halv herregård (3 gange så meget som selve varerne); til gengæld fik jeg en mail i forgårs om at de havde tappet penge fra mit credit card og sendt varerne, og i dag modtog jeg dem, af en overordentlig venlig UPS mand.

Vigtigst af alt: med indhold.

(Og så kommer jeg iøvrigt ikke til at betale moms af forsendelsen, hvilket man gør gennem PostDanmark, så alt i alt er det faktisk ikke dyrere.)

Alene det gjorde det til en god dag. Men det har det nu også været i øvrigt!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Annika sagde ...

Fedt! Vildt at man kan få det igennem på den måde allievel. God fornøjelse med tjæren så :-)

Leoparddrengen sagde ...

Ja, det er dejligt. Da jeg fik det sendt første gang var også via UPS - det var nok derfor jeg havde en idé om det ville gå.

(Noget andet er, jeg tror også der er chancer for at det kommer igennem via posten; jeg tror ikke på de checker alle pakker, det må være stikprøver.)