Leoparddrengens
Public Key

søndag den 31. maj 2009, kl. 20.43

Brandfare!

Skal lige passe på min ånde ikke kommer for tæt på steder med stærk strøm. Den må være så fyldt med alkohol at der er eksplosionsfare, ihvertfald kan jeg ikke komme udenom den er antændelig.

Kom hjem fra min gamle vens 40-års dag i morges ved 6-7-8 tiden, efter at jeg af en eller anden grund havde valgt at gå hele vejen fra Søborg; op ved middagstid, hurtigt bad, og så hente unger og til familiepinsefrokost. Rigtigt, rigtigt hyggeligt - men med snapse og øller er jeg ærlig talt nu lidt ved at lukke ned for de fleste systemer.

Med andre ord - jeg kommer muligvis til at komme med lidt bemærkninger rundt omkring på blogs, og de kommer sikkert til at være upassende. Undskyld!

ehfku shkfe?!

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Annika sagde ...

Stive apparat!! Fordømmer alt det alkohol, især når jeg ikke selv får noget.

Leoparddrengen sagde ...

Mit indtryk var du havde muligheden, men valgte at drikke danskvand istedet? Så har jeg altså ikke rigtigt medlidenhed eller medfølelse; det plejer jeg ellers at kunne oparbejde når kvinder hævder de får for lidt.