Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 3. juni 2009, kl. 15.38

Positivt overrasket


Jeg skal nu levere noget uvant: et postivt, ikke-sarkastisk politisk indlæg. Det skyldes Europa Parlamentarikeren, socialdemokraternes spidskandidat Dan Jørgensen.


Som jeg synes jeg så første gang for en måned siden, og giver et første indtryk af at være noget af en frikadelle, og så med meget sammenknebne øjne. Lysfølsom, nærsynet eller tror han han kommer til at se klog ud af det? Og et navn, som ikke ligefrem hamrer sig ind og sættes fast i hukommelsen med 7-tommersøm.


Men han har slet og ret imponeret mig. Jeg synes han virker vidende, intelligent (alt er relativt, men lysår foran de fleste andre i det ræs) og ikke mindst en fair debattør, uden at det skal forstås som at han ikke kan svare for sig.


Jeg tror dog ikke jeg ender op med at stemme socialdemokratisk - det ville også være første gang, og noget af en bedrift. (Jeg vil dog faktisk ikke udelukke det, for de partier jeg som regel ville stemme på har bestemt ikke imponeret mig.) Under alle omstændigheder vil jeg spændt følge hans senere karriere, for jeg tror han vil blive noget stort en dag. Og hvis han fortsætter i det spor han er i, skal det blive interessant at se.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Annika sagde ...

Højreekstremist! Overvejer at stoppe med at læse bloggen med øjeblikkelig virkning.

;-) hende den røde...

Leoparddrengen sagde ...

Jamen, er da også selv lidt overrasket over bare at kunne overveje.

Men officielt er der kun et parti til venstre for (idet både Juni- og Folkebevægelsen påstår de er tværpolitiske) - og så er jeg jo allerede gået et skridt til højre ved at stemme SF. Så kan man jo lissågodt tage skridtet fuldt ud.

Tror nemlig også der er noget Darth Sidious over Villy Søvndal, og tror han ønsker det totale herredømme over Europa.

(Og må indrømme at den nuværende regering - på en negativ måde ganske vist - har gjort at jeg er væsentligt mere positivt indstillet overfor EU, end før den kom til.)