Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 13. maj 2009, kl. 19.46

Ruth Evensen som biskop i København?

Bispevalget i København skal som bekendt gå om, på grund af problemer med stemmesedler. Men dette valg kan pludselig blive meget vigtigt, da biskoppen skal tage stilling til om et lig på Assistens må flyttes, selvom det kun har ligget 10 år - normalt skal der i følge lov om gravfred mindst gå 20 år.

Og det har betydning for, om der kan opføres Metro-station som del af city-ringen på det planlagt sted ved Nørrebros Runddel, i indgangen til Assistens.

Og hvor kommer Ruth-pigen så ind i billedet? Jo, hendes sekt råder jo som bekendt over en idéelt beliggende grund lige i nærheden, som hun jo passende kunne lægge ind i puljen - så kan liget blive liggende, Nørrebro kan få sin metro, hun kan reformere kirken, alle vil være glade.

Er der noget jeg har overset?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Annika sagde ...

Nope, perfekt løsning. Med mindre Ruth-pigen insisterer på at det så skal hedde Station Ruth... der må jeg nok sætte foden ned som gammel beboer v. Nørrebros Runddel.

Uden Relevans sagde ...

When pigs can fly!!!!

Leoparddrengen sagde ...

@Inanna: Ja, det gælder om at få navnet rigtigt første gang. Hvad var det nu de sagde det ville koste at skifte navn fra Universitet til Dr-Byen? 50 millioner? Noget i den dur.

@Morfar: They did... Swine Flu.