Leoparddrengens
Public Key

tirsdag den 12. maj 2009, kl. 21.27

Lettere tungt

Det er altså noget af en ørkenvandring at komme igennem sådan en MGP semifinale - især når Danmark ikke er med. Så jeg tror jeg står af.

Men til dem der hænger på, kan jeg da lige hjælpe med at lade Danmark være med:

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

2 kommentarer:

Erna sagde ...

Personligt mener jeg, at de skulle have sendt Sukker Chok afsted. - Så ville Dk faktisk have en chance for at vinde

Tre halvnøgne piger, der vrider sig i forhold til en sort/hvidt påklædt mand, der jamrer sig...See what I mean - Selvom godt tror, at leopardprikket ville øge hans chancer :)

Leoparddrengen sagde ...

Med al respekt for Sukker Chok (og adskillige andre i det danske Grand Prix) - mener jeg du tager fejl.

Ikke på grund af sangens kvalitet (selvom jeg som sådan synes den er ok), men jeg var imponeret over mandens selvsikre smil i det danske; jeg var fra samme øjeblik jeg så ham ikke i tvivl om han ville vinde. Og sådan en selvglæde tror jeg altså godt kan slå igennem internationalt.

Jeg er så senere kommet i tvivl om det egentlig er selvglæde, eller om det er en illusion fordi han har et skævt hovede; men en illusion er vel endnu bedre, bare det virker.

Hvor igen, al respekt, 3 halvnøgne piger der vrider sig... er lissom set før.

Syntes iøvrigt det var ærgerligt Andorra ikke gik videre. Men en stor del af spillet i moderne MGP er jo hvor mange expats et land kan præstere (og så endda i stemmeberettigede lande i semifinalen). Og der har Andorra næppe gode muligheder.

Hvis de var nået til finalen, havde de nok fået fuldt hus fra Danmark...