Leoparddrengens
Public Key

torsdag den 14. maj 2009, kl. 18.50

Hvorfor træner de ikke sammen?

Politiet træner i at holde aktivister væk fra Bella Centeret til efteråret, og autonome grupper træner i at komme forbi politiet.

Så tænker jeg bare: hvorfor går de ikke sammen i træningslejr? Så kan begge parter arbejde under mere realistiske forhold, og blive meget dygtigere.

Og ikke mindst kan der vel blive opbygget en form for venskabeligt forhold og respekt for den anden part, som i den endelige kamps hede måske kan afholde parterne fra de værste ekscesser.

Og hvem ved, måske der kunne opstå en romantisk gnist; kunne det ikke være en smuk historie med den karseklippede, blonde, unge jyske betjent som blev gensidigt forelsket i den lillahårede gennempiercede pige fra Nørrebro under træningen?

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

4 kommentarer:

Annika sagde ...

Smukt tænkt... men som tidligere bl.a.-lillahåret og lettere piercet nørrebropige vil jeg mene at det er... skal vi sige... lettere urealistisk.

Men jeg synes da klart at de skal træne sammen. Så kan sammenstødene ske under ordnede forhold. Og så ved vi hvor vi har dem.

Leoparddrengen sagde ...

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one
;)

(Og så så man lige mig citere Lennon - hvem skulle da have troet det...)

Steen AA sagde ...

Hvilken brilliant idé.

Leoparddrengen sagde ...

Tak!

De kunne jo så iøvrigt også henad vejen indføre nogle rollespil, hvor de prøvede at være modparten for 1 dag; det ville sikkert også forståelsen og respekten for den anden parts tanker og bekymringer.