Leoparddrengens
Public Key

onsdag den 13. maj 2009, kl. 10.09

Sankt Bubber

Det lader til at Bubber kan mere, end jeg umiddelbart ville have givet ham credit for - ihvertfald har han ifølge Evangelist helbredt 5 mennesker ved et bønnemøde; og det må vel være ganske vist så.

Ifølge nyhederne.tv2.dk skriver Evangelist om det ene tilfælde "'L' var skizofren og ikke rigtig troende, men blev ør i hovedet og udfriet under bøn." Det kan jeg egentlig godt genkende, jeg plejer også at blive ør i hovedet når jeg ser Bubber, og føler mig vældig udfriet når jeg skifter kanal.

Men så er det jo bare at vente på, han kommer med i pavens kanon.

Ceterum censeo Facebook esse delendam.

3 kommentarer:

Annika sagde ...

Hehe :D

MEN kan en helgen tillade sig at spise kager med urt?
Bubber efter een bid: "Den smager af urt? Er der hash i?"
Hashmand: "Selvfølgelig"
Bubber: "Ajmen, bliver jeg så skæv"
Hashmand: "Det regner jeg da med"
Bubber: "Aj, ikke af en bid vel?"
Hvorefter Sankt Bubber æder hele kagen i en ruf!

Det gav ham faktisk 1 point i min ellers så tommer bubber-point-bog.

Steen AA sagde ...

ør i hovedet og udfriet, når du skifter kanal ... damn, der var jeg ved at falde ned af stolen af grin.

Leoparddrengen sagde ...

@Inanna:
Tror såmænd godt helgener må blive skæve - hele pinsen handler jo stort set om at disciplene syrede ud og snakkede volapyk. Kan også se der er en skytshelgen for stof-afhængige, men kan nu ikke se hvorfor han er blevet det.

@Steen AA:
Det må du undskylde! ;)